Ensimmäinen jakso.

1451818765926

Hola!

Cafe Lanzaroten tilanne on nyt sellainen, että äänituotanto on valmis, pilotti on tehty, insta, twitter ja feisibook-tilit ovat auki ja Acastin kanssa kaikki on saatu sovittua aina jakelua myöten. Toisin sanoen, Cafe Lanzaroten voi tilata itselleen piakkoin vaikka iTunesista tai Google Playsta. Myös ohjelman ensimmäinen virallinen jakso on tehty, mutta ennen sen julkaisua teen vielä esittelyjakson, jossa tarkoituksenani on kertoa kuinka Cafe Lanzarote syntyi. Esittelyjakso ajaa samalla ikään kuin kenraaliharjoituksen asiaa, jotta pääsen toteamaan koko ketjun toimivuutta. Mikäli kaikki etenee kitkatta, niin se juhlava hetki, jolloin Cafe Lanzaroten jakso numero 1 julkaistaan, koittaisi kolmen viikon kuluttua – torstaina 28.1.2016 kello 18.14. (Vuoteen 1900 asti kestänyttä Rauman aikaa klo 18.00.)